Als ICT consultant, scrum master, adviseur duurzaamheid/zwerfafval of organisator heb ik een brede kijk op de wereld en zet ik graag mijn verbindende kracht in om zaken voor (onderwijs/overheids) organisaties gedaan te krijgen en de wereld een beetje mooier te maken.

Graag werk ik mee aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals), projecten op gebied van circulaire economie, zwerfafval en natuur- en milieueducatie. Graag werk ik aan ICT-projecten, faciliteren van teams als scrum master of projectleider en help ik organisaties met functioneel- en technisch beheer van applicaties. Het komt regelmatig voor dat projecten op gebied van duurzaamheid, onderwijs, techniek en ICT elkaar raken en ik hierbij de verbindende schakel ben.

Een voorbeeld waarbij duurzaamheid en ICT hand in hand gaan is zwerfafvalonderzoek en vastleggen data van zwerfafval in Litterati en inzichtelijk maken voor gemeentelijke organisaties door middel van het zwerfafvalkompas, ontwikkeld door van GoClean de Liemers.

Door jarenlange kennis op gebied van webontwikkeling, functioneel- en technisch beheer, webhosting, social media en agile (scrum of kanban) ben ik breed inzetbaar.