Techniek

Techniek

Sustainit oprichter Joost heeft een brede kennis van techniek en ICT. Na zijn opleiding Commercieel Ingenieur Elektrotechniek aan de Haagse Hogeschool houdt hij zich bezig met Software Ontwikkeling, e-learning en ICT in het onderwijs bij de TU Delft, maar ook met het in elkaar zetten van technische bouwsels in de analoge tijd dat Electuur nog een breed gelezen magazine was.

De combinatie techniek, Wetenschap en Technologie, onderwijs, scrum en de interesse in duurzaamheid en cultuur lijkt een ideale combinatie om vraagstukken op gebied van duurzaamheid, onderwijs en techniek op te pakken en in goede banen te leiden.

Getting Things Done!

Techniek en ICT achtergrond

  • MTS-Leiden (1990-1995): Elektotechniek studie met stages in onder andere domotica oplossingen bij DME-Techniek in Moerkapelle;
  • Haagse Hogeschool (1995-1999): Commercieel Ingenieur Elektrotechniek (variant tussen Bedrijfskunde, Elektrotechniek en Communicatie) met marktonderzoek in Peru en bestuursfunctie bij Commercieel Technische Studievereniging ComteC;
  • Technische Universiteit Delft (1999 – 2011): Software Ontwikkelaar, CMS implementatie, Functioneel en Technisch beheer, ICT in het onderwijs, ICTO, E-Learning; Organisator van TYPO3 Usergroup dag in 2009 bij TU Delft.
  • Erasmus Universiteit Rotterdam (2012-2015): ICT Consultant en Scrum Master. Applicatiebeheer, ketencoördinatie en projectondersteuning van bedrijfskritische applicaties, als Osiris, Metis, CRM en TYPO3 CMS;
  • Milieueducatie Den Haag (2019-2020): Consulent NME en techniekonderwijs. Implementatie en verrijking van de milieueducatie website met techniekonderwijs aanbod in regio Den Haag. Advies over techniek in het onderwijs.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Joost (06-23491167) of maak een afspraak in Alphen aan den Rijn (iFlow) of bij u op locatie.